Workshops

dé werkplaats

voor iedereen die creatief bezig wil zijn

Aanbod fotografie 2019/2020:
basistechnieken, avondfotografie, natuurfotografie, straatfotografie, portretfotografie, licht en product, compositie en stilleven, flitsen en zwartwit of kleur.

Inschrijven op www.deworkshopstudio.nl

Workshops Fotografie

Sinds 2006 geef ik workshops en cursussen fotografie. Naast mijn werk als vakfotograaf vind ik het super leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen en te delen. Ik hoop jou met mijn enthousiasme aan te steken. 

Cursusaanbod: Basistechnieken, avondfotografie, natuurfotografie, straatfotografie, licht&product, compositie&stilleven, licht&portret, flitsen, kleur of zwartwit, smartphone, smartphone en instagram als marketinginstrument.

Kleine groepen, maximale aandacht!
De workshops fotografie bestaan altijd uit max 5 a 6 deelnemers, zodat iedereen aandacht krijgt. 


1-op-1 (privéles) Fotografie

Ben je zelfstandig ondernemer, dan weet je dat goede foto's belangrijk zijn. Niet alleen voor je website, maar ook voor je sociale media. Voor professioneel beeldmateriaal huur je een fotograaf in, maar in sommige situaties is het handiger om zelf een foto te kunnen maken.

Ik kan je hiermee helpen. Ik leer je hoe je digitale camera werkt en hoe je mooiere foto's kunt maken van je eigen werk of je project. Dit kan in groepsverband (workshops fotografie) of 1-op-1 (privéles). 


voor meer informatie over workshop 1-op-1 fotografie, neem contact op via het contactformulier of bel met Inge 06-12384913