Eventfotografie

Eventfotografie - fotoreportage zakelijk evenement

Eventfotografie valt onder reportagefotografie en is in principe een andere specialisatie dan portretfotografie. Ik denk echter dat het een combinatie van beide is. Want jij als opdrachtgever wil graag goede heldere scherpe foto's, die de juiste sfeer, de ambiance, de dagindeling, sprekers en details weergeven. Dit om de foto's te gebruiken als impressie van een geslaagd zakelijk evenement of als aankondiging voor een volgend event. Voor de mensen die aanwezig zijn is het alleen maar belangrijk dat ze mooi op de foto staan. Dat laatste mis ik vaak. Hier komt mijn ervaring als portretfotograaf goed van pas.

Ik verzorg fotoreportages niet alleen in Den Bosch en omgeving, maar ook in de rest van Nederland. Vraag naar de mogelijkheden. 

Als u meer wilt weten, bel voor informatie 06-12384913 of ga naar het contactformulier.

Prijzen Eventfotografie

Prijzen Evenfotografie

Eventfotografie - reportage van uw evenement, symposium, klantendag, bedrijfsfeest, etc.

- Uurtarief € 125,00
- Halve dag € 495,00
- Hele dag € 950,00
Genoemde prijzen zijn inclusief professionele nabewerking (=uitwerken van alle geselecteerde bestanden). Alle geselecteerde fotobestanden worden in lage resolutie geleverd en mogen gebruikt worden voor digitale sociale media (zoals website, digitale nieuwsbrieven, intranet, twitter, blogs, etc).

Additioneel:
- Een CD of USB-stick met alle fotobestanden in middelhoge resolutie die gebruikt mogen worden voor drukwerk max A5 € 150,00.
- Fotobestanden in hoge resolutie om te gebruiken voor drukwerk A4 of groter kosten € 85,00 per bestand en vanaf 4 bestanden € 300,00. Na levering mogen fotobestanden in hoge resolutie onbeperkt gebruikt worden, naamsvermelding fotograaf is verplicht.

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

Gebruiksrecht

Met het gebruiksrecht ontvangt opdractgever het recht om geleverde fotobestanden onbeperkt te gebruiken voor publicatiedoeleinden in diverse media. Na ontvangst van betaling worden de bestanden in middelhoge of hoge resolutie geleverd. Clicking Images rekent geen extra kosten voor oplage aantallen of betandsgrootte.

Het auteursrecht blijft altijd bij Clicking Images, dus geleverde fotobestanden mogen la levering niet bewerkt worden en naamsvermelding fotograaf is bij iedere publicatie in printvorm verplicht!

Het gebruiksrecht wordt altijd verleend aan opdrachtgever en mag niet worden doorgegeven aan derden.