Referenties

"Inge is fotograaf in hart en nieren. Ze is een vakvrouw die het mooiste uit de mens kan halen. Inge weet een ontspannen, prettige sfeer neer te zetten waarin ze foto's maakt en/of haar (vak)kennis overdraagt. Als klant voel ik me op mijn gemak bij Inge den dat zie je terug in de foto's."

- Hanneke Geurts - MfN register- en familiemediator en reclasseringswerker -

"Inge is een professionele fotograaf die met je meedenkt! Inge heef zowel op ons kantoor als voor mijn kinderen prachtige fotoreportages gemaakt. Ze denkt met je mee, vraag waarvoor de foto's gebruikt worden, geeft dan tips en let op details. Ik kan Inge aanbevelen voor zakelijke foto's zoals voor op de website, maar ook voor foto's in de familiesfeer. Mijn kinderen vonden het erg gezellig bij Inge!"

- Yvonne Vleeshouwers - Notaris, EPN-estateplanner en partner Hoffspoor Notarissen -

"Wij hebben Inge ingehuurd voor het maken van professionele foto's voor onze website. Het is fijn werken met haar! Inge luistert goed naar de wensen die je hebt en denkt mee over locaties en uitstraling. Ze heeft aandacht voor details - wat het verschil maakt tussen mooi en supermooi - en neemt de tijd om tot het beste resultaat te komen. Ze is pas tevreden als wij dat ook zijn! "

- Vanja Mol - Partner Klanten Vinden en Binden en eigenaar JumpCoaching trainer in effectief communiceren voor soepele werkrelaties met meer resultaat -

"Hoi Inge, mijn inspanningen voor mensen met een afwijkend gezicht heeft tot nu toe als resultaat dat ik gevraagd ben om voorzitter te worden van de Stichting Eigen Gezicht. De foto's die je van me gemaakt hebt waardoor/waarmee ik meer van mezelf durde te laten zien, hebben daar zeker aan bijgedragen. Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Hartelijke groet, Wilma
"

- Wilma v Dartel -

"Inge van Olst is een getalenteerd fotograaf. Zij weet door haar oog voor detail mensen altijd zeer treffend op de gevoelige plaat vast te leggen. Inge heeft een hele eigen, morderne stijl van fotograferen. Inge is zeer punctieel en komt altijd haar afspraken na. Het afgelopen jaar heeft Inge het management en alle stafleden van de RAV Brabant Midden-West-Noord gefotograafd op onze eigen locatie. Ook de meeste medewerkers van de ambulanceposten in 's-Hertogenbosch en Oss heeft zij tot volle tevredenheid gefotografeerd. Ze is pas tevreden als de klant tevreden is. De samenwerking tussen Inge en de RAV krijgt dan ook zeker een vervolg! "

- Linda Toet - RAV Brabant Midden-West-Noord -

"Inge is een ontzettende vrolijke en enthousiaste fotografe die echt geniet van haar werk! Wij zijn al 2x bij haar geweest voor een shoot en 2x erg blij met de foto's."

- Vivi Willemsen -

"Mijn eerste ervaring met een fotoshoot voor zakelijke doeleinden. Inge ken ik van de Regio Business club Midden-Oost Brabant en zij pakte deze sessie heel professioneel aan. In haar studio eerst onder genot van koffie voorbespreken en dan in een aantal shoots werken naar het resultaat. En dat mag er zijn!! Ik ga direct aan de slag om de mooie foto's op mijn social media te zetten. Inge nogmaals grote complimenten, hartelijk dank! En voor iedereen is zo'n fotoshoot van harte aan te bevelen. "

- Danny Vandergeugten - Vandergeugenconsultancy -

"Geweldig hoe Inge mijn team betrekt en dirigeert om een geslaagde groepsfoto en mooie individuele portretten te maken. Eerlijke feedback en professionaliteit gepaard met humor en een lach. Resultaat mag er zijn!"

- Anita van den Heuvel -

"Sinds een aantal jaren schakelen wij Clicking Images in voor fotografieopdrachten. De opdrachten variëren van portretfoto's tot bedrijfsreportages. Het enthousiasme en perfectionisme van Inge zorgen altijd voor een uitstekend eindprodukt. Gemaakte afspraken (o.a. termijnen) worden strict nagekomen. Clicking Images heeft ons nooit teleurgesteld."

- Matthieu Opdam - directeur Goesten & Opdam BV, Zaltbommel -

"Inge knows how to create the uplifting and relaxing atmosphere in which the best photo's are made"

- Ireen Thomas, musicus en leraar luit & gitaar -

"Onlangs hebben mijn partner en ik zakelijke foto's laten maken bij Clicking Images. We zijn meer dan tevreden over het resultaat en krijgen heel veel goede reacties op de foto's. Het is Inge gelukt om 2 mensen die normaal gesproken heel gespannen voor de camera zijn, relaxt op de foto te krijgen! Buiten dat is Inge gewoon een vakvrouw op het gebied van portretfotografie. En dat vertaalt zich naar het resultaat. We hebben nog nooit zulke goede foto's van onszelf gehad. Hier kunnen we mee voor de dag komen. Mijn LinkedIn profielfoto komt ook van Inge."

- Paulette Kreté - Partner en owner XYZ-Imaging -

"Graag wil ik Clicking Images aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een professioneel gemaakte persoonlijke foto. Inge zoekt creatieve oplossingen en laat je van je mooiste kant zien. Met veel oog voor details en zuiver in de uitvoering. Dit alles in een heel ongedwongen sfeer, met veel humor en warmte."

- Sabine Flake - Klassiek homeopaat, voedingscoach en precentiemanagement -

"De afgelopen jaren heb ik een 2-tal fotografie cursussen bij Inge gevolgd. Prima cursussen met een actieve opzet waardoor je de camera beter leert kennen. Leuke opdrachten waardoor er gedisciplineerd gewerkt werd. Kortom, erg leuke en waardevolle cursussen die prima werden geleid door de deskundigheid van Inge!"

- MvG, Marc Bozon - directeur Coffee3 - www.coffee3.nl -

"Onlangs heb ik bij Inge van Olst van Clicking Images een zakelijke portretfoto laten maken. Door Inge's professionele aanpak en oog voor detail voelde ik me tijdens de fotoshoot erg op mijn gemak. Inge neemt echt de tijd voor je en samen gingen we op zoek naar de beste pose en gezichtsuitdrukking die mij als persoon maar ook als onderneming juist vertegenwoordigen. Ik heb nu een professionele profielfoto die ik met trots gebruik op diverse social media kanalen."

- Lynne Maine - vormgever Main Design -

"Inge is a dedicated teamplayer focussed on achieving the goals set but at the same time alert to improvement opportunities. Her attention to detail was a significant characteristic required for the job. Inge works focussed and stable under pressure and she always applies herself to get the job done in the right way within the set deadlines. Inge has the capability to take on managerial responsibilities which she has proven above and beyond through establishment of her own business. She has an outgoing personality and is a welcome teammember. I can recommend her to any position which she aspires to."

- Maria van Groesen - Manager of Inge during her work at SAP -

"Inge maakt prachtige foto's! Ze stelt je op je gemak, waardoor je bijna vergeet dat je voor de camera staat. Met als resultaat mooie (profiel)foto's die ik met trots gebruik op mijn website en social media."

- Brigitte de Laat-Yong - voedingscoach BYoung

"Ik heb bij Inge vier cursussen fotografie gevolgd. Alle cursussen werden gegeven in kleine groepen waardoor iedere cursist volop de gelegenheid had om vragen te stellen. Zowel tijdens de lessen in de fotostudio alsmede bij de lessen op locatie neemt Inge de tijd om ieder persoonlijk te begeleiden. Je kunt ontzettend veel van haar leren. En heb je op een later tijdstip vragen? Dan kun je altijd bij haar terecht. Kortom, Inge is flexibel, enthousiast en duidelijk in haar uitleg. Indien je een cursus fotografie wilt volgen dan zijn de cursussen bij haar een echte aanrader!"

- Claudia Bleijswijk -

"Twee jaar geleden wilde ik een betere foto voor mijn LinkedIn profiel. Op aanbeveling van vrienden heb ik deze door Inge laten maken. Na een aantal ervaringen met andere fotografen voor de website van Inter Actus verraste Inge mij door haar professionele en sympathieke aanpak en zeer fraaie foto's. Toen we een aantal maanden geleden besloten The Change Corporation op te richten en in gesprek waren over de website, wist ik al dat ik de foto's hiervoor bij Inge wilde laten maken. Wij zijn opnieuw erg enthousiast over het resultaat. Wat ons betreft is Clicking Images Fotografie een echte aanrader."

- Klaas-Jan Klatten - The Change Corporation -