Workshops productfotografie

Deze workshop wordt gegeven aan bedrijven met een webshop of aan bedrijven die de productfotografie graag zelf/intern willen doen.
Denk hierbij aan een zelfstandige ondernemer die bijvoorbeeld ondergoed of keukenartikelen verkoopt of aan een veilinghuis, dat elke dag nieuwe stukken binnenkrijgt die worden geveild. Potentiele klanten beoordelen de aangeboden producten in eerste instantie op basis van getoonde foto's. Voor productfotografie is het daarom belangrijk dat de foto's er goed uit zien! 

Goede productfoto's hebben een juiste (waarheidsgetrouwe) kleur, zijn helder, duidelijk en scherp, met een mooie egale achtergrond, zonder spiegeling, in juiste afmeting, etc. Dit is een nauwkeurig werkje dat een vakfotograaf goed voor u kan verzorgen. Echter in sommige gevallen is het handiger om de foto's zelf te maken. Productfotografie is een vak! Ik kan u hierbij helpen.  

Workshop bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel leert u welke camera-instellingen nodig zijn voor de juiste kleur, de scherpte en helderheid. In het tweede dagdeel vertel ik u over de licht-/studioopstelling en maken we eventueel een (kleine) opstelling die u kunt laten staan.


Wat heeft u nodig voor productfotografie:
Vereist: Goede camera (systeemcamera, uitgebreide compactcamera of spiegelreflexcamera) en statief.
Aan te raden: Lampenset (dit bespreken we als u de workshop boekt)
Handig: Kennis van basistechnieken fotografie, maar niet vereist.

De workshop bestaat uit 2 dagelen bij u op locatie.
Data: in overleg, op werkdagen (maandag tot vrijdag).
Kosten: € 350,00 per dagdeel (9:30-12:30 uur) exclusief btw en excl reiskosten.

Clicking Images kan uw productfoto's voor u maken, bij normale productfotografie betaalt u voor het eerste fotobestand € 75,00 en voor het tweede en volgende fotobestand € 35,00 per bestand. U ontvangt de bestanden in lage resolutie 72 pixels per inch, tbv webshops. Afmeting in overleg, bijvoorbeeld 980 x 980 pixels. Prijzen voor uitgebreide product design fotografie, bewerkelijke producten, productcollage's met composities, of productfotografie op locatie zijn op basis van uurtarief.  

Inschrijven?

Schrijf u in via onderstaand formulier. Na onvangst van uw inschrijving, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw persoonlijke gegevens

Meer informatie?

Bel 06-12384913 of ga naar het contactformulier.