Basistechnieken - hoe werkt je digitale camera? 

Uitgangspunt van deze cursus is dat je nooit meer gaat fotograferen op de volautomatische stand en dat je een mooi kiekje niet meer aan het toeval overlaat. In deze cursus leer hoe je camera werkt en welke instellingen je het beste kunt gebruiken in verschillende situaties, zodat je veel mooiere foto's gaat maken. Ook zul je het verschil gaan zien tussen een kiekje en een foto. 

Cursus: 4 lessen op de woensdagavond 19:30 - 21:30 uur                  
Data: 14 maart 2018, 28 maart 2018, 4 april 2018 en 11 april 2018 = vol
Data: september - oktober 2018 = vol
 
                       
Locatie: fotostudio Clicking Images Rosmalen (gratis parkeren)
Voor wie: beginners met spiegelreflexcamera, systeemcamera, uitgebreide zoomcamera (met instelmogelijkheden)
Lesgeld*: € 180,00 inclusief lesmateriaal en lekkere koffie en thee (je plaats is gegarandeerd na ontvangst van betaling)
Lesmateriaal ontvang je bij aanvang van de 1e les, nadat lesgeld betaald is.
* prijs bij factuur op bedrijfsnaam is ex btw.
Voordelen: kleine groepen (max 5) - veel aandacht - geen extra kosten voor koffie uit een automaat of voor het parkeren - elke les krijg je een oefening mee naar huis, waarvan de resultaten gezamenlijk worden besproken - je leert van elkaar(s werk) - gezellige avonden.

Workshop - fotograferen met je smartphone

Maak jij ook zoveel foto's met je smartphone? En zou jij ook nog voordat je met vakantie gaat willen weten hoe je mooiere foto's met je telefoon kunt maken? Met goed kijken kom je een heel eind, maar er zijn veel meer instellingen mogelijk dan de meeste mensen weten.  In deze workshop vertel ik je wat je kunt doen om mooiere foto's met je telefooncamera te maken, met tips en tricks over licht, kwaliteit, compositie, scherpstellen, lichtmeten, etc. 

Workshop: 9 april 2018 19:00 - 21:00 uur =VOL (10)
Workshop: 6 juni 2018 19:00 - 21:00 uur  =VOL (8)
Workshop: 27 juni 2018  19:00 - 21:00 uur
Locatie: fotostudio Clicking Images Rosmalen (gratis parkeren)
Voor wie: iedereen met een smartphone, model en type maakt niet uit.
Lesgeld*: € 35,00 inclusief lekkere koffie en thee en lekkers bij de koffie
* prijs bij factuur op bedrijfsnaam is € 50,00 ex btw.


In het najaar starten we weer met:
- workshop - digitaal beeldbewerken basis 
- vervolgworkshop - stadsfotografie, straatfotografie en nachtfotografie
je kunt je alvast inschrijven

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit schreef een cursist:
Beste Inge, Heel, heel erg bedankt voor de fijne basiscursus en vervolgcursus. Je hebt mij op een zeer professionele en prettige manier van een gewone thuis- en vakantiefotograaf op een niveau gebracht waarbij zowel ikzelf als anderen erg te spreken zijn over de creatieviteit en kwaliteit van de foto's die ik nu maak. Ik ben nu trots op de foto's die ik aan anderen kan laten zien en ik heb geweldig veel plezier en interesse in de diverse aspecten van de fotografie gekregen. Dankzij jouw vak-en materiaalkennis, de manier van kennis overdragen en de praktijkopdrachten heb ik enorm veel geleerd. 
Met vriendelijke groet, Ruud Lankhorst.

Inschrijven?

Schrijf u in via onderstaand formulier. Na onvangst van uw inschrijving, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw persoonlijke gegevens

Meer informatie?

Bel 06-12384913 of ga naar het contactformulier.