Dagworkshop of Cursus fotografie 

Op woensdag 14 maart 2018 start er weer een nieuwe cursus fotografie basistechnieken - 'hoe werkt je digitale camera'.
In deze cursus leer hoe je camera werkt en welke instellingen je het beste kunt gebruiken in verschillende situaties, zodat je veel mooiere foto's gaat maken.
Uitgangspunt is dat je nooit meer gaat fotograferen op de volautomatische stand en dat je een mooi kiekje niet meer aan het toeval overlaat. Ook zul je het verschil gaan zien tussen een kiekje en een foto. Het is een cursus in groepsverband en geen on-line cursus waarbij je toch nog e.e.a. zelf moet uitzoeken.

Cursus: 4 lessen op de woensdagavond 19:30 - 21:30/22:00 uur                  
Data: 14 maart 2018, 28 maart 2018, 4 april 2018 en 11 april 2018.                           
Locatie: fotostudio Clicking Images Rosmalen (gratis parkeren)
Voor wie: beginners met spiegelreflexcamera, systeemcamera, uitgebreide zoomcamera (met instelmogelijkheden)
Lesgeld*: € 180,00 inclusief lesmateriaal en lekkere koffie en thee
Lesmateriaal ontvang je bij aanvang van de 1e les, nadat lesgeld betaald is.
Voordelen: kleine groepen (max 5) - veel aandacht - geen extra kosten voor koffie uit een automaat of voor het parkeren - elke les krijg je een oefening mee naar huis, waarvan de resultaten gezamenlijk worden besproken - je leert van elkaar(s werk) - gezellige avonden.
*prijs op factuur op bedrijfsnaam is ex btw, je plaats is gegarandeerd na ontvangst betaling.

Dit schreef een cursist:
Beste Inge, Heel, heel erg bedankt voor de fijne basiscursus en vervolgcursus. Je hebt mij op een zeer professionele en prettige manier van een gewone thuis- en vakantiefotograaf op een niveau gebracht waarbij zowel ikzelf als anderen erg te spreken zijn over de creatieviteit en kwaliteit van de foto's die ik nu maak. Ik ben nu trots op de foto's die ik aan anderen kan laten zien en ik heb geweldig veel plezier en interesse in de diverse aspecten van de fotografie gekregen. Dankzij jouw vak-en materiaalkennis, de manier van kennis overdragen en de praktijkopdrachten heb ik enorm veel geleerd. 
Met vriendelijke groet, Ruud Lankhorst.

Inschrijven?

Schrijf u in via onderstaand formulier. Na onvangst van uw inschrijving, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw persoonlijke gegevens

Meer informatie?

Bel 06-12384913 of ga naar het contactformulier.