Profielfoto's Sociale Media

Profielfoto's 

Met een goede profielfoto laat je zien wie je bent. Puur en oprecht. Het is je visitekaartje, de eerste indruk. Dat is dus best spannend, want je wilt dat de fotograaf je op de foto zet zoals jij jezelf graag ziet. Daarom moet je vertrouwen hebben in de fotograaf. Met veel ervaring help ik je tijdens de fotoshoot, zorg voor een ontspannen gezellige sfeer, geef aandacht en advies.    

Een profielfoto is een ander type foto dan een zakelijk portret voor je website of voor een publicatie. De uitsnede is meestal borstbeeld, zodat je gezicht goed zichtbaar is. De achtergrond is bij voorkeur mooi egaal en rustig, zodat alle aandacht naar jou gaat. Het licht is mooi zacht egaal zonder opvallende schaduwen, zonder reflectie in de bril of lichtzweem op de zijkant van het hoofd. 

Een professionele profielfoto kan een informele of zakelijke uitstraling hebben. Dit is afhankelijk van de functie, het bedrijf waarvoor je werkt en je persoonlijkheid. De uitdrukking en uitstraling moeten passen bij jouw karakter en hoe je wilt overkomen (trots, vertrouwen, eigenwijs, zelfverzekerd, ingetogen, kundig, vragend, extravert, lief, etc). We werken samen naar het juiste eindresultaat tot dat jij tevreden bent. 

Om ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, werk ik op afspraak. 06-12384913
Eens in de twee maanden is er een profielfotodag met een voordelig tarief (info zie prijslijst); de eerstvolgende datum:
zonder visagie maandag 6 november 2017 - met visagie dinsdagmiddag 7 november 2017.


Prijzen Profielfoto's Sociale Media

 

Profielfoto sociale media

Profielfoto/portretfoto € 75,00.
Profielfoto/portretfoto inclusief visagie: € 125,00.
- 2e persoon € 35,00 resp €65,00.
- vanaf 12 personen geldt halve of hele dagtarief (zonder visagie)

Datum, opstelling en achtergrond in overleg.
Fotoshoot 30 min
Prijzen zijn inclusief de tijd voor het uitwerken.
Fotobestanden worden in lage resolutie geleverd

Profielfotodag = voordeeldag

1 keer per 6/8 weken is er een speciale profielfotodag in de fotostudio, waarop de lichtopstelling en achtergrond voor iedereen hetzelfde is (wit). Omdat de fotoshoots op die dag achter elkaar gepland kunnen worden, kunnen wij een speciale prijs aanbieden van € 50,00 per persoon en visagie (optioneel) € 20,00.

NB: Indien je meer tijd en rust nodig hebt voor de fotoshoot, omdat je het bijvoorbeeld niet fijn vindt om op de foto te gaan en er meteen na jou een volgende klant komt of omdat je liever een paar verschillende foto's wilt met eventueel een andere achtergrond, maak dan een afspraak voor op een andere dag.

Profielfoto's - 10 of meer personen

Profielfoto's van alle medewerkers voor op de website, onderaan de mails, intranet en evt visitekaartjes. Iedere medewerker mag zijn eigen foto gebruiken voor eigen sociale media.

- tot 25 personen op locatie, halve dag, € 450,00.
- 25 tot 60 personen op locatie, 1 dag, is € 790,00.

Deze prijzen zijn inclusief de tijd die nodig is voor het uitwerken van de fotobestanden.
De geselecteerde fotobestanden worden 1:1, in lage resolutie geleverd en in middelhoge resolutie voor drukwerk in kleine afmeting 5x5cm.